Ezért van, hogy ránézel, és nem kérdés: számodra ő a megfelelő.

Nézd meg, hogy a csillagjegyed szerint milyen négylábú kedvenc passzol leginkább hozzád. 


KOS
Energikus vagy és optimista, introvertált, és egy kicsit türelmetlen. A játékos schnauzerekben vagy a kicsit önfejű terrierek jól passzolnak és mérsékelhetik a Kos saját makacsságát.



 

BIKA
Szorgalmas vagy és kitartó, ugyanakkor hajlamos vagy kicsit halogatni a dolgokat. Ez a kettősség a hobbijaidban is megmutatkozik. Szeretsz ide-oda járni a városban, de a kanapén punnyadni és filmezni is , így kintre egy hűséges Bernipásztor, lakásba pedig egy játékos Westie tökéletes társad lehet.



 

IKREK
Az Ikrek számára a Labrador a tökéletes választás, az intelligens és játékos fajta passzol a személyiségéhez. Elválaszthatatlanok lesztek.



 

RÁK
A Rák érzékeny, szeretetteljes, hűséges természetéhez egy hasonló habitusú kutyus dukál, így az ölebeket részesítik előnyben, akiket lehet babusgatni akár egész nap. A Pomerániai törpe spicc, Yorki vagy Csivava tökéletes választás lehet.



 

OROSZLÁN
Az Oroszlánhoz illő kutya magabiztos, és alig várja, hogy gazdája szolgálatába álljon. A született vezéregyéniség Német juhász, Rottweiler, kistestűekből pedig a törpe pincser örömest átadja a vezetői posztot határozott, karakán Oroszlán gazdijának.



 

SZŰZ
A Szűz logikus, praktikus, kíváncsi és független személyiségéhez nem igazán passzolnak az érzékeny, ragaszkodó ölebek, inkább a dinamikus, aktív kutyák illenek hozzá, mint az Angol véreb, Beagle vagy Jack Russel terrier.



 

MÉRLEG
Gyengéd, szerető, és békés vagy, így a személyiségedhez a finom lelkű, szelíd Agarak, a hűséges és odaadó Ír és Angol szetterek passzolnak, akik tökéletesen alkalmazkodnak a néha határozatlan, hullámzó énedhez.



 

SKORPIÓ
Szereted az izgalmas, rejtélyes, más dolgokat, és szeretsz néha csak úgy ellenni magadban, ezért az olyan fajta ajánlott neked, ami nem igényel állandó figyelmet, a kertben is elvan. Az önálló kutyák, mint a Kaukázusi vagy Leonbergi azonnal a szívedbe lopják magukat.



 

NYILAS
Intelligens vagy, szabadságszerető és barátkozó, jól illenek hozzád a Németjuhászok, Border Collie-k, amik illeszkednek hozzád okos, felszabadult habitusukkal.



 

BAK
Önfejű vagy és határozottan ragaszkodsz az elképzeléseidhez, kiállsz azokért, akiket szeretsz. Természetüket tekintve a Boxerek, Mopszok és Dalmaták lehetnek számodra megfelelőek, akikkel akár még az ágyadat is szívesen megosztod.



 

VÍZÖNTŐ
A Vízöntők elsőre zárkózottnak és szenvtelennek tűnhetnek, de akik jobban megismernek, tudják, hogy gondoskodó és odaadó vagy a barátaiddal. A kissé ijedős Vízöntő tökéletes társa lehet a Kopó, Alaszkai Malamut vagy a Csau Csau is.



 

HALAK
Nagyon érzékeny személyiség vagy, vágysz a figyelemre és szeretetre. Olyan fajtát keress, aki megadja ezt neked, például a Bichon Frise, vagy amelyik fajta a legtöbb puszit osztja, a Golden Retriever.


(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!