Az új aszpirin és a szívinfarktus

Vegyélj egy doboz új fajta aszpirinkristályt, és tarts belőle a kocsiban, a táskádban, a pénztárcában, az éjjeliszekrényen stb.
A Bayer gyógyszergyár olyan kristályos aszpirint gyárt, amely a nyelv alatt sokkal gyorsabban feloldódik, mint a tabletták.

Miért ajánlatos, hogy legyen a közeledben egy ilyen gyógyszer? 

A bal kari fájdalmon kívül egyéb tünetei is lehetnek a szívrohamnak. Szintén figyelni kell az állban érzett nagy fájdalomra, valamint a hányingerre és az erős izzadásra.
FONTOS tudni, hogy előfordul, hogy a mellkasban NINCS fájdalomérzet a szívroham folyamán. Az álmukban szívrohamot szenvedetteknek kb. 60%-a nem ébred fel. De a mellkasi fájdalom fel is ébreszthet a mély álomból.

Ha ez történne, akkor azonnal oldj fel két kristályos aszpirint a szádban és nyeld le egy kis vízzel. Ezután hívd a mentőket és mondd, hogy SZÍVROHAM! Fontos, hogy mondd el bevettél két aszpirint.

Mit tegyél még?

Telefonálj egy szomszédnak, vagy egy közelben lévő rokonnak. Nyisd ki a bejárati ajtót, és ülj le a székre vagy pamlagra a bejárati ajtó közelében. Amit soha ne tegyél: nem szabad lefeküdni, amíg vársz a segítségre.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!