Érdekes megállapítások, amiket ismerőseiden is tesztelhetsz.

Válaszd ki a képről az ujjad alakját és olvasd el mi jellemző rád.

A - egyenes ujj

Eléggé zárkózott személyiség vagy. Nem szeretsz a terveidről és az álmaidról beszélni. Csak a hozzád közelálló embereket avatod be a titkaidba. Nagy szíved van és ha szükség van rá, feláldozod magad másokért. Általában az ilyen ujjal rendelkező emberek nagyon egyenesek, becsületesek és jók. Ugyanakkor nagyon jó humorérzékkel rendelkeznek.

B - hegyes ujj

Nagyon elkötelezett mindenben, amit csinál: a szerelemben, barátságban és a szakmai életben is. Ha szeret valakit, akkor mindenét odaadja neki, csak érte él.

Ez jellemző a szakmai életére is. Ha valamit eltervezett, és véghez akar vinni, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, nem hátrál meg még a legnehezebb feladatok elől sem.

Mindezek ellenére az ilyen ujjal rendelkező emberek nagyon sebezhetőek és kreatívak. Nincs könnyű dolguk, amikor idegenekkel kell társalogniuk, de nagyon odaadóak azok felé, akiket jól ismernek.

C - bogos ujj

Az ilyen ujjal rendelkező ember képes könnyedén kezelni a konfliktushelyzeteket. Amikor meglepetés éri rövid ideig elveszti a kontrollját, de ez nem tart sokáig, képes hamar alkalmazkodni, és helyt állni a váratlan helyzetekben.Mindezek ellenére kevés olyan szituáció van, amikor komplex feladatokat vállal, és igyekszik elkerülni az ismeretlen területeket. Tiszteletben tartja mások véleményét. Nagy szíve van és kétszer gondolkozik, mielőtt valakit megsértene.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!