A lány szülei amikor megtudták, hogy a lányuk terhes és meg akarja szülni a gyereket anélkül, hogy férjhez menne, hátat fordítottak neki. Aztán jött egy fordulat...

Az apa nem akarta megbocsátani a lányának, hogy így elrontja az életét!
 
A lány egy pozitív terhességi tesztet tartott a kezében, majd ijedten azt kérdezte vajon mit fog most csinálni. Már rég szeretett volna egy gyereket, 26 éves volt, dolgozott, bérelt egy lakást, nem volt szüksége senki segítségére.

A gyermek apja nős volt, mindig azt mondta, ha ez a lány terhes lesz, akkor el fogja ismerni, hogy az ő gyereke és mindent meg fog adni neki. A végén nem hagyta el a családját, és persze a gyereket se akarta látni.

A lány szülei amikor megtudták, hogy a lányuk terhes és meg akarja szülni a gyereket anélkül, hogy férjhez menne, hátat fordítottak neki. Az apja egyszerűen kijelentette, hogy neki nincs lánya. Paulának volt egy ikertestvére egyedülő ő állt mellette.

Az édesanyja megpróbálta meggyőzni a férjét arról, hogy fogadja el azt ami történt, de a férfi nemet mondott, még azt sem engedte, hogy a lánya nevét kiejtsék előtte.

Paula egészséges kislányt szült, mindenki kíváncsi volt a gyerekre, a nagyapján kívül.

Két évvel később Paula fiútestvére nősülni készült, az esküvőre meghívta Paulát is. A lány eleinte visszautasította a meghívást, de a testvére unszolására mégis elment az esküvőre.
Paula édesapja próbált nem nézni az unokájára egész este, de a gyerek annyira édes volt és mégis csak az első unokája volt, hogy rövid idő múlva az ölébe ültette. Ami azután történt, mindenkinek könnyeket csalt a szemébe. A gyerek egész este a nagypapán csüngött: simogatta a szakállát, ölelte, puszilta.

Az esküvő végén az apa bocsánatot kért a lányától, és megfogadta, az apja helyett is mindent megpróbál megadni a kicsinek, és érezni fogja, hogy szerető család veszi körül. 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!