"Úgy döntött, hogy megérdemel egy hét pihenést." - Egy hete nem tudnak róla, fia a helyszínre utazott, hogy keresse.

Nyaralás közben közben nyomtalanul eltűnt Klaj István, aki egy pici görög halászfaluban, Platamonban töltötte szabadságát, írja a Blikk. A miskolci szobafestő egy hete nem jelentkezett, a férfi fia a helyszínre utazott.

Egyszerűen elképzelésem sincs, mi történhetett apuval. Nagyon sokat dolgozott az utóbbi időben, ezért úgy döntött, hogy megérdemel egy hét pihenést. Próbáltam lebeszélni, hiszen nem beszél nyelveket, de ő hajthatatlan volt - nyilatkozta az eltűnt férfi fia. - Sikerült beszélnem egy hölggyel, aki állítólag múlt hét szombaton még látta, amikor egy bazárban nézelődött. Vasárnap reggel egy befizetett hajóútra ment volna, a reggeli gyülekezőn azonban nem jelent már meg. Szellemileg és fizikailag is tökéletes állapotban van, tájékozódásban azonban elég gyenge - tette hozzá.

-Az úszónadrága megvan, szóval nem fürdés közben eshetett baja. A mobilja és a pénze is megvan. A hotelnek sajnos nincsenek kamerái, így nem tudjuk visszanézni, mikor ment ki az épületből - mondta  a férfi aggódó fia.

A rendőrség odaadta a fiúnak apja személyes holmijait, amit a hotel szobájában hagyott. A férfi fia plakátokat is kiragasztott, és tovább keresi édesapját.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!