Minden álomnak van valamilyen jelentése, ha nem is mindig értjük meg azt.

Az álmainknak sok esetben fontos jelentőségük lehet, amelyet nem mindenki ért meg. Minden éjjel álmodunk, még akkor is, ha nem emlékszünk rá, az álmainkat a tudatalattink befolyásolja, ebből kifolyólag minden álomnak van valamilyen jelentése, ha nem is mindig értjük meg azt.

Vannak olyan pszichológusok akik azt tanulmányozzák, hogy mi az összefüggés az olyan emberek között akik már nincsenek köztünk és a családtagjaik között, ha velük álmodunk. A halottaink nem hagynak el minket végleg, ilyen vagy olyan formában próbálnak kommunikálni velünk a nap bármely órájában, de legtöbbször az álmainkban.

Amikor az agyunk kapcsolatba lép a tudatalattinkkal, akkor az olyan hozzánk tartozó személyek akik már nincsenek köztünk próbálnak kapcsolatba lépni velünk azért, hogy tanácsokkal lássanak el vagy csak azért, hogy közel érezzük őket magunkhoz.

Amikor elveszítünk egy számunkra kedves személyt, minden olyan apró dologra jobban figyelünk, ami körülöttünk történik és az álmainkat is próbáljuk megérteni. Egy teória szerint a számunkra kedves emberek nem hagynak el minket, próbálnak kommunikálni velünk, az álmainkban próbálnak üzenni.

Ha sorozatosan olyan személlyel álmodunk aki már nincs az élők soraiban akkor nem kell megijedni, hanem arra kell gondolni, hogy az illető személy a közelünkben van. Forrás

 
 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!