A Vonzás Törvényének segítségével szinte bármit megvalósíthatunk az életünkben.

A Vonzás Törvényének segítségével szinte bármit megvalósíthatunk az életünkben, csupán folyamatosan és tudatosan kell foglalkoznunk az adott dologgal, úgy, hogy közben pozitívan állunk ahhoz, hogy meg is tudjuk valósítani.

Akár pénzügyeink stabilizálására is fordíthatjuk a Vonzás Törvényének energiáit, csupán néhány dolgot kell szem előtt tartanunk.

1. Először is légy pontosan tudatába annak, hogy mit szeretnél

Fontos, hogy elég időt szánj arra, hogy eldöntsd, mit akarsz elérni. Pontosan határozd meg szándékaidat és azt is, hogy milyen összegre lenne szükséged és azt mire akarod felhasználni.

2. Élj a vizualizáció technikájával

A vizualizáció az egyik legerőteljesebb módja annak, hogy elménket és érzelmeinket egy bizonyos dologra hangoljuk. Ha képes vagy lelki szemeid előtt látni azt, amit el akarsz érni sokkal könnyebben bevonzod az életedbe. Ha több pénzre lenne szükséged, képzeld el, hogy hozzájutsz, és sikerül a birtokába jutnod. Akár egész kis részletekig is elképzelheted, hogy mire költenéd, mennyit tennél félre belőle.

3. Feledkezz el a korlátokról

Nagyon sok ember egyből negatív érzelmeket társít a pénzhez, hiszen nap mint nap azért kelünk fel, megyünk dolgozni, hogy pénzt keressünk, és ez sokakban frusztrációt szül. Na mármost, nem vonzhatsz be olyan dolgot az életedbe, amihez negatív sztereotípiák kötnek. Próbálj jó érzéseket táplálni a pénz felé.

 

4. Koncentrálj a bőségre

A következő pár hétben tudatosan koncentrálj a bőségre. Vedd számba a már meglévő pénzedet és adj hálát azért, hogy idáig ennyit sikerült összegyűjtened. De ne csak a már meglévő pénzösszegért légy hálás, hanem az otthonodért, autódért és az összes olyan tulajdonodért, amely a kényelmedet szolgálja.

5. Irányítsd az érzelmeidet

A vagyon és a bőség teljesen már érzéseket ébreszthet egy emberben. Te hogyan éreznéd magad, ha többet nem kellene aggódnod az anyagiak miatt? Próbáld megtartani minél tovább ezt az állapotot, azokat az érzéseket, amiket akkor tapasztalsz, mikor arra gondolsz „tehetős vagyok”.

6. Ne gondold túl a dolgokat

Az egyetlen dolog, ami szabotálni tudja a Vonzás Törvényének működését, azok a saját gondolataid. Nem szabad túlgondolnod és benne ragadnod egyes félresikerült szituációkban. Bízz az Isteni és az Univerzum energiáiban, mert a befektetett erőfeszítéseid kifizetődnek.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!