Pár óra alatt drámai változást tapasztalhattunk.

Drámai változás állt be az időjárásban az elmúlt pár órában. A kellemes tavasz helyett visszatért a tél, viharos széllökésekkel és -10, -13 fokos hideggel számolhatunk a következő napokban.

Jó hír viszont, hogy a sarkvidéki időjárás viszont nem marad soká: jövő héten már ismét +10 fokra számíthatunk.

Hatalmas széllel érkezett a hideg

Szombaton délelőtt napos, de hideg idő lesz, csapadék nem várható. Délután többórás napsütésre van kilátás, csapadék nem lesz. Sokfelé erős lökések kísérik az északi szelet, a csúcshőmérséklet mindössze -2, +4 fok között alakul.

Vasárnap délelőtt általában kissé felhős lesz az ég. Csapadékra nem kell számítani. Délután a sok napsütést csak időnként zavarja kevés felhő, csapadék nem lesz. Mérsékelt lesz az északkeleti szél. 0, 5 fokra számíthatunk.

Hétfőn délelőtt a többórás napsütés mellett időnként megnövekszik a felhőzet, csapadék nem várható. Délután a napos időszakok mellett időnként megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem várható. Megélénkül az északi szél. 3, 8 fokra melegszik a levegő.

Kedden a változóan felhős ég mellett pár órára a nap is kisüt, csapadék nem lesz. Megerősödik az északnyugati szél. Kora délután 7, 12 fok várható.
 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!