Sokan nem tudják, hogy számos gyógyító erővel bíró hely található Magyarországon.

Vallásos szent helyek, a hit hatalma, energiamezők, Szent György vonalak, lelki nyugalom, földöntúli erők, csodatévő források....ezekből egy csokorra valót nyújtunk most át.

dobogoko

Dobogókő

A  Föld szívcsakrájának tartják  a Pilisben. Sokak szerint a helynek olyan erős a kisugárzása, hogy az, aki odalátogat, feltöltődik energiával, és az egészsége is megerősödik.

kovek2

Bükkszentkereszt

Bükkszentkereszten a Boldogasszony-köveket és környékét szubalpin gyógyhellyé  nyilvánították. A helyi hegyvidéki levegő segít a légúti betegségek kezelésében, jó hatással van a pajzsmirigyproblémákra, a vérszegénységre.

tanuhegyek-a-hegyestu-geologiai-bemutatohely

Hegyestű

A Balaton-felvidéken található Hegyestű bazaltorgonái a beszámolók szerint különleges hatást gyakorolnak a testre, amit az oda látogatók rendszerint úgy írnak le:  nyugalom árad szét az egész testükben.

majki-remeteseg

Majki remeteség

Az Oroszlány külterületén fekvő műemlékegyüttes a Földet átszelő Szent György-vonalak találkozáspontjára  épült, minek köszönhetően gyógyító energiával bír. Az egykori, lebontott templom helyén a radiesztéták dupla Szent György vonal kereszteződést, azaz csillag alakzatot találtak.

marokfold

Márokföld

A Zala megyei Lenti térségében található Márokföldet az ország egyik legerősebb energiapontjának tartják. Az itt található magas rezgésszámú energiagóc segít a különböző betegségek gyógyításában, és lelki nyugalmat hoz annak, aki felkeresi.

kalvaria-domb

Fegyverneki Kálvária-domb

A Szolnoktól 35 kilométerre található Fegyvernek két kunhalommal is büszkélkedhet: az egyik a Kálvária-domb.  Energiaáramlásának intenzitását bemérték, így az ország leghíresebb gyógyító dombjainak sorába lépett.

szentkut2

Mátraverebély-Szentkút

E Nemzeti Kegyhely misztikummal bíró zarándokhely, melyet évente körülbelül kétszázezren keresnek fel a csodákban, gyógyulásokban vagy éppen a lelki megerősödésben bízva.

attiladomb

Attila-domb

A Tápiószentmártonban található Attila-domb gyógyító erejének oka egyes elméletek szerint a mérések során is érzékelhető, felszínre törő elektromágneses sugárzás lehet.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!