Készülj fel a különös Hold-hatásra!

Telihold előtt megfigyelhető, hogy sokkal nyugtalanabbul alszunk, illetve holdtölte előtti napokban álmatlanság is gyötörhet bennünket. 
A telihold energiái meggondolatlanná, kapkodóvá tehetnek, érdemes kicsit elgondolkodni, mielőtt valami elhamarkodott dolgot tennénk.

Holdtöltekor mindenki érzelmileg instabil, dekoncentrált és érzékenyebb lesz, de nem csak a lélek, a test is sérülékenyebbé válik.
A sebek jobban véreznek, mint máskor és nehezebben gyógyulnak. Egyes gyógyszerek, fájdalomcsillapítók lassabban fejtik ki hatásukat. Immunrendszerünk gyengülhet, az emésztésünk lassulhat. 

Telihold kedvező hatása szervezetünkre
Kedvező hatása, hogy az e napon gyűjtött gyógynövények hatása erősebb.
Holdtölte idején érjük el testi és szellemi teljesítőképességünk csúcsát. Bár ilyenkor meggondolatlanná is válunk, tehát nem érdemes komoly döntéseket hozni.

A telihold természetfeletti ereje úrrá lesz rajtunk. Ez a fázis az önmegvalósítás és az alkotás időszaka, tehát a kreativitásunk az egekbe szökik!

Aki különösen érzékeny a Hold befolyására, pl. a Rák jegy szülöttei, vagy akinek Rák jegyben állt a Hold a születési képletében, vagy egyéb fontos helyen, azok az emberek súlyos álmatlanságban szenvedhetnek ezeken az éjszakákon.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!