Nehéz periódusok előtt állunk.

Hóvihar, fagy és akkora hó, ami egy házat is betemet. Ez vár ránk idén télen, ami március végén fog véget érni. Az első igen hideg napok november 21-én érkeznek, legalábbis ezt mondja Mihai Voropchievici numerológus.

A híres román numerológus szerint egy ősi könyvből vette az információkat, a könyvet 1935-ben írták, és abban egészen 2058-ig jósoltak meg történéseket, többek között időjárás jelentéseket.

'Két évvel ezelőtt kaptam ezt a könyvet egy öregasszonytól. A könyvet szerzetesek írták, és a célja mindenkihez eljutni.' - mondta Voropchievici, aki figyelembe vette a könyv tanait, amikor eldöntötte, hogy elmondja mi vár ránk meteorológiai szempontból.

A hirtelen fagy még ebben a hónapban megérkezik

A numerológus szerint a nagy fagy november 21-én érkezik, és eltart december 30-ig. A szakember szerint december faggyal indít, 2-án és 3-án enyhülni fog az idő, 5-én jó időre számíthatunk, de hideg lesz, 6-án, 7-én és 8-án érkezik a hó. 9-én felhős lesz az idő, 10-én és 11-én nagyon hideg lesz, 12-én erős szélviharra kell számítani, 13-án, 14-én és 15-én lesz részünk szélben, fagyban és egy kis melegben is.

Vihar és fagy, karácsonykor is

Ezután a periódus után fel kell készülnünk a legrosszabbra. Viharos, nehéz időjárásban lesz részünk. Karácsonykor és Szilveszterkor sem számíthatunk másra. December 17-én sok hó esik.

December 18-án viharra és sok hóra kell felkészülnünk, ezt három napos faggyal fűszerezik meg az égiek, de a legnagyobb fagyra 20-a és 25-e között kell számítani. December 27, 28 és 29 sok hóval érkezik, 30-án és Szilveszter napján jobb időre számíthatunk.

Januárban jelentős hóesésre kell számítani

Január 1-én és 2-án tiszta lesz az ég, 3-tól 5-ig fagyra, havas esőre kell számítani. Január 6-a kemény faggyal érkezik, ami az egész hónapban kitart.

Január 18-án és 19-én masszív hóesésre kell számítani, 20-a, 21-e, 22-e és 23-a intenzív hideggel érkezik, szélben is részünk lesz, 24-én ismét hó és szél köszönt ránk, 26-tól 31-ig kemény fagyban lesz részünk.

A meteorológusok elmondhatják, ez a tél szokatlan lesz.

Februárban kemény havazásokra kell számítani

Február 1-e és 5-e között fagyra, de tiszta időre számíthatunk, 6-ától 8-ig hóra és szélre kell számítani, 9- és 12-e között megenyhül az idő, 13-án és 14-én felmelegszik az időjárás, ám február 15-én és 16-án visszatér a hó, a fagy pedig egész 29-ig kitart.

Tavasz elején is havazni fog

Az idei tél belecsúszik a tavaszba. Március 6-án és 7-én visszatér a fagy és a szél, 11-én, 16-án és 17-én erős szélre kell számítani. Március 18-án és 19-én szélviharra és hóra számíthatunk, március 21-e után végre megérkezik az igazi tavasz. (Twice)

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!