Segít a máj regenerálódásában.

A máj megtisztítja a szervezetünket a méreganyagoktól. Ezáltal csökken a betegségek kialakulásának esélye, sokkal energikusabbak, és egészségesebbek leszünk. Ha a máj nem működik megfelelően, akkor nagy a baj! 
Ha nehéznek, erőtlennek érzed magad evés után, vagy állandó fáradtságot tapasztalsz, akkor itt az ideje egy kis méregtelenítő kúrának. 

 

A mazsolás víz serkenti a májműködést. Nagyon egyszerű elkészíteni, és alkalmazni. Havonta egyszer, legalább négy napon keresztül kell mazsola-vizet inni annak érdekében, hogy megtisztuljon a szervezet a méreganyagoktól.

50 gramm biomazsolát áztass egy tálka forró vízbe 10 percig, majd mosd le hideg vízzel. Így teljesen meg tudod tisztítani a mazsolát. Tedd a mazsolát este egy 250 ml-es üvegpohárba, majd öntsd fel langyos vízzel. Fedd le a poharat, és hagyd állni egy éjszakán át. Reggel, közvetlenül ébredés után idd le a mazsoláról a vizet, majd tíz perc múlva megeheted a mazsolát is, de ez nem kötelező. Este készíts oda egy újabb adag mazsolát, amit másnap reggel használsz majd fel.

Miután megittad a mazsola-vizet, 30 percre feküdj még vissza az ágyba, és borogasd a hasad egy meleg vizes törölközővel, vagy egy felmelegített sós zsákkal.

Ezt a módszert évente négy alkalommal érdemes megcsinálni úgy, hogy kiválasztasz egy 'tisztító hetet', amely héten igyekezz minél kevesebb állati fehérjét és feldolgozott élelmiszert fogyasztani, és ezen a héten 2 alkalommal fogyassz mazsolás vizet. A hét többi napján fogyassz legalább 1 liternyi gyógynövényteát. Ajánlott a csalán, gyermekláncfű, máriatövis, vérehulló fecskefű.

Ha a májadnak akarsz kedvezni, a fűszerek közül a kurkumát fogyaszd minél gyakrabban.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!