Az autósok a leállósávba húzódtak, és úgy szedegették a röpködő bankjegyeket.

Egy pénzszállító furgon ajtaja menet közben kinyílt, majd az úttesten kis címletekben 175 ezer amerikai dollár, azaz átszámítva nagyjából 50 millió forint készpénz szóródott szét - számolt be az esetről a helyi sajtó. Az amerikai Atlanta I-285 jelzésű autópályán teljesen lebénult a forgalom.

Az arra járó autósok többsége félrehúzódott a leállósávba és gyűjteni kezdték a bankjegyeket az aszfaltról. Persze akadtak olyanok is, akik egyszerűen a forgalmas autópálya közepén hagyták autóikat és úgy indultak a pénzvadászatra. Az autópályán több kilométeres forgalmi dugó alakult ki a pénzes szakasz mögött. A rendet végül a helyszínre kiérkező rendőrök tudták csak visszaállítani.

'Épp munkából tartottam hazafele, amikor megláttam a rengeteg pénzt az úttesten. Mindenki ott rohangált, de én direkt nem álltam meg, mert valahol egyszer olvastam, hogy rablásnak minősül, ha elrakom a talált pénzt.
'De azért mindent levideóztam. Az emberek azzal se törődtek, hogy ezen a szakaszon 120 km/h-val közlekednek az autósok, csak szedték és szedték a pénzt' - fogalmazott a videó készítője.

Az eset után a helyi rendőrség közleményt adott ki, amiben mindenkit felszólítottak, hogy vigye be az őrsre az I-285 autópályán talált bankókat. A videón ugyanis mindenki arca és rendszáma jól kivehető, így előbb vagy utóbb jelentkezni fognak az autók tulajdonosainál, ha maguktól nem jelentkeznének a készpénzzel.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!