Észrevétlenül le is fotózták...

Manapság nem sok jó dolog történik a világban, ezért is felüdülés, ha olyan jótettről hallunk, mint amit ez a férfi tett egy ismeretlen idős néniével, aki mellette állt a sorban. Nem volt hős cselekedet, nem mentette meg az életét, de mégis az ilyen hétköznapi önzetlen figyelmességek azok, amiből ha több volna, megváltozhatna az életünk. Ennek a néninek a napját biztosan jobbá tette ez a történet.

A képen látható 2 gyermekes családapának biztos meg volt a maga gondja a kisgyerekeivel bevásárlás közben, mégis észrevette, hogy az előtte vásárló idős néni nagyon küzd a bankkártyájával. Már több próbálkozását is elutasította a gép, mert valószínűleg elfogyott minden pénze.
Aztán az apuka gondolkodás nélkül elővette egy bankjegyet, és a néni kezébe nyomta, aki ledöbbent arccal köszönte meg a segítséget, és megkérdezte, hogy hol és mikor tudná visszafizetni azt. A férfi erre csak legyintett, és annyit mondott: „Ne aggódjon emiatt! Legyen szép napja!”

Egy másik vásárló szemtanúja volt az esetnek, és titokban lefotózta a férfit, hogy megoszthassa ezt az önzetlen figyelmességet! Szerencsére vannak még ilyenek...

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!