Vigyázat! Kettős fronthatás!

Szerdán kezdetben több helyen, a nap második felében a Dunától keletre még többfelé, a Dunántúlon már csak helyenként fordulhat elő havas eső, kisebb havazás, hózápor, délnyugaton egy-egy zápor.
Délután a Dunántúlon már hosszabb időszakokra is felszakadozhat a felhőzet. Itt és délen többfelé élénk lesz az északnyugati szél. Hajnalban -4, +2, délután 1-6 fok várható. Kettősfronti hatás!

Csütörtökön a Dunától keletre lesz több napsütés, máshol több felhő. Csak néhol szállingózhat a hó. Hajnalra többfelé pára, köd képződik, mely néhol napközben csak lassan oszlik majd fel. Gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. Kora reggel -1, -6, napközben -1, +4 fokot mérhetünk.

Pénteken a kezdeti napos idő után délnyugat felől erős felhősödés, este havazás kezdődhet. Megélénkül az északkeleti szél. Kora délután -1, +3 fok valószínű.

A jelenlegi számítások szerint szombaton sokfelé várható havazás, a keleti, délkeleti tájakon délután havas eső, eső is előfordulhat. Élénk, nyugaton erős lesz az északias szél, hófúvás is lehet. A csúcshőmérséklet fagypont körül alakul. Vasárnap keleten lehet további csapadék. Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!