A szálloda vezetője így reagált a becsmérlő megjegyzésre. Igaza volt!

Az egyik fővárosi, jó nevű hotelben történt az eset.

Egy középkorú amerikai hölgy a reggeli kínálatot látva meglepődött a kolbászon, főleg az erőteljes illatán. Nem látott még magyar házi kolbászt, és megkérdezte hogyan készül. Ezután nem volt hajlandó megkóstolni, sőt egyenesen méregnek nevezte. Fel volt háborodva, hogy rakhatnak ilyesmit a kínálóasztalra.

A pincérek a szálloda vezetőjét kérték meg, hogy a hangoskodó hölgyet nyugtassa le. A férfi elmagyarázta a felháborodott hölgynek, hogy a kolbász nagyon közkedvelt, és nem tartalmaz semmiféle tartósítószert, sem pedig egyéb mesterséges műanyagot. A füstölés egy ősi eljárás, amit évszázadokon keresztül alkalmaztak - és teszik ezt a mai napig. Ne féljen tőle, hogy bármilyen problémát okoz - szemben az általuk nagyra tartott hamburgerrel és hot-doggal, ami lassan alig tartalmaz egészséges és természetes összetevőket.

Miután a szálloda vezetője részletesen elmondta, hogy a házikolbász milyen nagy odafigyeléssel készül az egyes európai, különösképp a magyar vidéki családoknál, és a receptek generációkról, generációkra szálnak tovább, a hölgy hajlandó volt megkóstolni. Kifejezetten finomnak találta.

És végül elnézést kért a tudatlanságáért.

Te mit reagáltál volna a hölgy cirkuszolására?

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!