Itt van, hogy kik nem fognak 10 ezer forintos Erzsébet utalvány kapni!

Tavalyi év végén 2,6 millió nyugdíjas kapott 10 ezer forintos Erzsébet utalványt, amit végül a postások vittek házhoz. Az utalványokból még külföldre is kiküldtek, amiből nagy botrány lett, mert még az Ausztráliában élő nyugdíjasokhoz is eljutott, aminek a kiküldése többe került, mint amennyit ért, arról nem is beszélve, hogy külföldön nem tudják felhasználni!

Viszont sok itthon maradt nyugdíjas nem kapta meg akkor, és úgy tűnik, hogy idén sem fogják megkapni nagyon sokan. Megközelítőleg 17 ezer ember lesz, 17 ezer nyugdíjas, aki nem fogja megkapnia a karácsonyi ajándékát!
Megmutatjuk kik azok.

A 2016-os kormányrendelet szerint azt a személyt részesítik egyszeri, 10 ezer forintos juttatásban Erzsébet-utalvány formájában, akinek öregségi nyugdíjat folyósítanak. Ezzel a kormány kiküszöbölte, hogy azok a nyugdíjasok is megkapják az utalványt, akiknek a nyugdíjfolyósítását szüneteltetik.
Így aki öregségi nyugdíjas, de valamiért szüneteltetik a nyugdíját - tegyük fel munka miatt, ami a tanári és az egészségügyi pályán is gyakran előfordul -, azok nem számítsanak idén decemberben az ajándék Erzsébet utalványra, mert nem fogják megkapni!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!