Ha a családban beteg valaki, gyújts meg egy levelet.

Tisztítsd meg az otthonod a negatív energiáktól! Ezen illatos gyógynövény füstje a segítségedre lesz ebben!

Az emberek ősidők óta hisznek az ártó szellemekben, amelyek évszázadokon keresztül a gonosz részeként jelen vannak a lakásokban, házakban. Nos, természetesen léteznek módszerek, hogy ezen negatív erőket ki lehessen űzni. Most erről lesz szó!

A füst hatalma és tisztítóereje nagyon régóta ismert, több kultúra, civilizáció életében szerves részeként volt/van jelen. Még az ételek tartósítására napjainkig is használatos a füstölés technikája.

Most azonban a szárított zsálya füstjérők, és annak jótékony hatásairól lesz.

Ha a családban beteg valaki, gyújts meg egy levelet, tedd rá egy kis tányérra és járd körbe a szobát. Ugyanezt cselekedd, ha új lakásba költözöl, vagy valamilyen nehézséget tapasztalsz az életben. A zsálya gyógyító füstjének köszönhetően enyhülhet a pánikbetegség, a kialvatlanság, a félelem, a szorongás tünete.

gondoskodj arról, hogy a füst a lakásod minden zugába bejusson. Ha nehéz időszakon mész keresztül, hetente egyszer ajánlott elvégezni a rituálét, és A füstös szertartást csak azután szabad elvégezni, miután rendet, tisztaságot varázsoltál a lakásodban.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!