A tudatalattiból indul a vonzódás, ezért nem mindegy, melyik kép érint meg leginkább.

Nézd meg figyelmesen az alábbi Holdról készült fényképet, és válaszd ki azt, amelyik a leginkább tetszik neked, így megtudhatod, hogy mit rejt a tudatod legmélyebb rétege.

 

1. Telihold

Ha ezt a Holdtípust választottad, akkor rendkívül kreatív ember vagy. A környezet, amiben élsz, teli van csodával, meghittséggel, érzékiséggel. Jólelkű ember vagy, aki más emberben is a pozitívumot látja meg. Igyekszel segíteni a rászorulóknak, de néha túl sokat adsz más véleményére, ezért a jövőben jobban teszed, ha kissé magaddal foglalkozol.

2. Felhőbe burkolózó Hold

Energikus személy vagy, mindig mosolyogsz, nagy benned az életkedv. Erős személyiség vagy, akinek nagyon fontos a hűség, és ez leginkább igaz a családi, baráti kör tekintetében érvényesül. Egy jó tanács: hallasd a véleményed, mondd ki, amit érzel, és ne félj kimutatni az érzelmeidet, mert aki igazán szeret, az kitart melletted.

3. Holdkifli

Ha ezt a Holdformát választottad, azt jelenti, hogy egy nyugodt, kiegyensúlyozott személy vagy. Tudod értékelni az élet apró örömeit, szeretsz a barátaiddal lenni, de az sem jelent gondot, ha egyedül kell némi időt töltened. Sok olyan rejtett tulajdonságod van, amelyet eddig még nem fedeztél fel magadba, ezért nyugodtan kísérletezz, lépj ki a komfortzónádból.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!