Ez minden évszakban jól esik!

Hozzávalók az alaphoz:

  • 25 dkg kakaós keksz
  • 1 evőkanál vaj
  • 1 evőkanál porcukor
  • 3 evőkanál baracklé
  • 5 dkg mazsola

A töltelékhez:

  • 1 vaníliás pudingpor
  • 4 evőkanál barna cukor
  • 4 dl tej
  • 40 dkg tehéntúró
  • 1 evőkanál natúr joghurt
  • 2 tasak vaníliás cukor
  • fél citrom reszelt héja

A kekszet összetörjük és a vajjal, cukorral és baracklével együtt robotgéppel összedolgozzuk. Mikor összeállt, hozzáadjuk a mazsolát is és tortaformába tesszük. Jól meg kell nyomkodni, hogy összeálljon. A pudingport és a cukrot összekeverjük a tejjel, majd megfőzzük a pudingot. A túrót és a joghurtot összekeverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a kihűtött pudingot, majd a kekszes alap tetejére halmozzuk és legalább 1 órára hűtőbe tesszük. Ezt követőn szeletelhetjük is. Forrás: ketkes.com


HA TETSZETT A CIKKÜNK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!