Válaszd ki a kilenc fa közül azt, amelyik a legjobban megérint, és nézd meg, mit árul el rólad!

1. Befelé forduló ember vagy, de arra törekszel, hogy jobban nyiss a külvilág felé. Keresed az élet értelmét. Kíváncsi vagy és mindig tudni akarod, hogy mi miért történik. 

2. Optimista ember vagy. Úgy gondolod, hogy a holnap egy új esély arra, hogy még jobb emberré válj! Becsületesen dolgozol és erős személyiség vagy. Mindig tudod, hogy mit akarsz, és addig harcolsz, míg el nem éred a célodat. 

3. Sok időt töltesz a családoddal és a barátaiddal. Megfontold ember vagy, kétszer is átgondolod a dolgokat. Mindig tudod, hogy ha utad során akadályok jelennek meg, a jó és az igazság mindig győzedelmeskedni fog. 

4. Különleges személy vagy. Érzelmes ember vagy és irigylésre méltó intuíciós képességgel rendelkezel. Fontos számodra a személyes tér, a te palotád az otthonod. 

5. Született vezető vagy. Harcolsz azokért, akiket szeretsz. Semmi és senki nem állhat az utadba. Erős ember vagy, aki mindig az igazságot keresi. 

6. Érzékeny ember vagy. Mindig azt tartod szem előtt, hogy reményt és segítséget adj azoknak, akiknek segítesz. Ilyenkor nem számít neked a pénz és az idő sem. Nagyon fontos számodra, hogy tegyél valami olyat, amivel jobbá teheted a világot. 

7. A napi stressz és a negatív energiák jelenléte ellenére is kiegyensúlyozott ember vagy. Minden nap foglalkozol magaddal, többek között ennek köszönhető, hogy fenntartod a belső egyensúlyodat. 

8. Egy igazi energiabomba vagy. Szeretsz szórakozni, az embereket megnevettetni. Pozitív életszemléletű vagy, és nem hagyod, hogy mások tettei befolyásoljanak. Mindig a helyes úton jársz. 

9. Ki akarod hozni az életedből a maximumot. Szereted a kalandokat. Az életre úgy tekintesz, mint egy utazásra, és bármi jön veled szembe az út során, az úgy alakítod, hogy számodra a legmegfelelőbb legyen. Te a poharat is félig telinek látod! Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!