Osztálytalálkozón lőtte agyon csúfolódó társát az idős férfi. Csupán 16 éves volt, amikor egy osztálytársa csúfolni kezdte. Azóta sem felejtette el.

A thaiföldi Ang Thong iskola egykori osztálya augusztus 24-én tartotta osztálytalálkozóját.  A  20 fős társaság egy thai étteremben gyűlt össze.
A vacsora közben azonban összeszólalkozott két férfim a 69 éves haditengerésztiszt Thanapat Anakesri fennhangon vonta kérdőre a szintén 69 éves Suthat Kosayamatot, amiért az nem emlékezett a 16 éves korukban történtekre.


Anakesri bocsánatkérést követelt Kosayamattól, ám a férfi ennek nem tett eleget, mi több, azt kérte egykori osztálytársától, hogy felejtse el a több mint öt évtizede történt sértegetéseket. Anakesri ettől olyannyira begurult, hogy előrántott egy kézifegyvert, meglőtte egykori osztálytársát, majd elmenekült az étteremből.
Kosayamatot azonnal kórházba szállították, ám ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A rendőrség által kiadott információkból kiderült, hogy a gyilkosnak egyáltalán nem volt engedélye a fegyvertartásra. Anakesri jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, feltehetőleg a környéken bujkál. A rendőrség nagy erőkkel keresi.

forrás

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!