Minden életkorban működik!

Nem csak a nők szeretik, ha szép dolgokat mondanak nekik, a férfiak is valósággal elolvadnak, ha a párjuk a megfelelő szavakat mondja ki. 

1. „Te nagyon különleges ember vagy.”

Minden ember egyedinek tartja saját magát, de rendkívül boldoggá teszi, ha valaki megerősíti az egyediségébe vetett hitét. Azzal, ha elismered az egyediségét, teljes mértékben le tudsz venni a lábáról egy férfit.

2. „Nem volt igazam.”

Nehéz nyíltan vállalni a tévedéseinket, de meg kell tanulnod kimondani, ha hibáztál. A férfiak értékelik a szeretett nő őszinteségét és bátorságát. Ez a mondat eltörölheti az üres vádaskodások negatív hatásait, és segít visszaállítani a bizalmat egy veszekedés után.

3. „Nem érdekel, mit gondolnak mások.”

Ezzel a kijelentéssel a nő nyilvánvalóvá teszi, hogy számára fontosabb a kapcsolata és a párja véleménye, mint a pletykák, vagy akár a barátok hozzáállása. Ezzel a mondattal meggyőzheted a férfit arról, hogy mindig számíthat rád, hogy te mindig mellette leszel. Tudnia kell, hogy elfogadod, megérted és szereted.

4. „De érdekes, amit mondasz!”

Nincs annál rosszabb érzés, amikor lelkesen be akarsz számolni valamiről a szeretett személynek, de unott, érdektelen pillantással találkozol. A férfinak fontos, hogy ne csak úgy tegyél, mintha figyelnél, hanem valóban érdekeljen a beszélgetés.

5. „Menj csak nyugodtan!.”

Miért ne lehetne néha külön programja? Ne korlátozd ebben. 

6. „Nem haragszom.”

Van éppen elég probléma az életben anélkül is, hogy haragot tartanánk. Ha kibékültetek, és azt mondtad, hogy megbocsátottál, akkor el kell felejtened mindazt, ami volt. Ha úgy döntöttetek, hogy együtt maradtok az árulás, a bántó szavak ellenére is, akkor ki kell törölnötök minden negatív emléket, és nem szabad minden veszekedés alkalmával előhozakodnotok a múltbeli sérelmekkel.

7. „Jól érzem magamat veled.”

A kapcsolat elején gyakran mondjuk ezt, de aztán valahogy megfeledkezünk róla. A férfiak mindig elolvadnak ezektől a szavaktól, akkor is, ha már hosszú évtizedek óta együtt vagytok.

8. „Olyan boldog vagyok, hogy ezt tetted!”

A férfiak nem tudják kitalálni, mi az, ami tetszik neked, és mi az, ami nem, ezért nyíltan kell beszélned az érzéseidről. A boldogság az apróságokban rejlik, ezért a várva várt szavakat bármikor kimondhatod, ha éppen megölelitek egymást, a párod megajándékoz valamivel, vagy egyszerűen mélyen egymás szemébe néztek. Így tudni fogja, hogy mindaz, amit érted tesz jó, és valóban boldoggá tesz téged.

9. „Te mindenre képes vagy!”

Hinned kell benne, még akkor is, amikor csalódott, és fel akarja adni. Az a tudat, hogy a szeretett nő elhiszi, hogy valóban képes megbirkózni egy helyzettel, segít a férfinak szembenézni bármilyen nehézséggel.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!