Hozzávalók:

  • 155 g cukor
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 250 g vaj
  • kevés só
  • 250 g liszt
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 3 tojás
  • 155 ml tej
  • 3 nagy alma
  • 1 csomag sütőpor

A sütőt előmelegítjük 180-190 °C-ra, és egy tepsit kikenünk kevés vajjal.

A vajat a vaníliás cukorral, cukorral és kevés sóval habosra keverjük. Ezután fokozatosan hozzákeverjük a tojásokat. Adjuk hozzá a lisztet, a sütőport és a vaníliás pudingport, majd keverjük jól össze, végül fokozatosan adjuk hozzá a tejet.

Megmossuk az almát, meghámozzuk, kimagozzuk és tetszés szerint feldaraboljuk. 

Keverjük a masszába az almadarabokat, és tegyük a tepsibe.

Tegyük az előmelegített sütőbe 40-50 percre.

Ha kész, a tetejére porcukrot szórunk. 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!