Ez már igazi ősz!

Kellemes őszi délutánok jönnek, de hétfő éjjel újabb hidegfront érkezhet feltámadó északnyugati széllel.

Hétfőn több felhő lesz felettünk, melyből gyenge csapadék helyenként északon, északkeleten fordulhat elő. A délies szél több helyen megélénkül. Délután 15-22 fok valószínű. Este északnyugat felől hidegfront érkezik.

Kedden az előző éjjel érkezett hidegfront határozhatja meg hazánk időjárását, sokfelé élénk, erős lehet az északnyugati szél, csak keleten, északkeleten maradhat mérsékelt a légmozgás. Ugyanakkor ez a hidegfront számottevő csapadékot nem fog hozni, gyenge eső, futó zápor átmenetileg csak egy-egy helyen fordulhat elő. Még enyhébb lehet a hajnal, a minimumok az ország legnagyobb részén 5 fok felett alakulhatnak. Napközben a Dunántúlon 15-18, máshol 19-22 fok közötti értékekre van kilátás.

Szerdán újabb hidegfront érinti térségünket. Említésre méltó csapadék nem valószínű, a nyugati, északnyugati szél azonban élénknek, erősnek ígérkezik. A maximumok 16-22 fok körül alakulnak.

Csütörtökön mérséklődik a légmozgás, sok napsütés várható. A csúcshőmérséklet majdnem mindenütt 20 fok alatt alakul. Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!