Hozzávalók:
- 2 csomag babapiskóta
- 3 dl főtt kávé (cukorral édesítve)
- 2 csomag karamelles pudingpor
- 6 evőkanál cukor
- 7 dl tej
- 3 dl habtejszín
- 2 evőkanál porcukor
- 2 tasak habfix
- 6 dkg étcsokoládé
- 1 teáskanál vaj
- 5 evőkanál főtt fekete kávé
A babapiskóta felét egy tálba tesszük. Rakjuk szorosan egymás mellé, hogy később majd könnyen szeletelhessük. A langyos édes kávé felét rálocsoljuk. A pudingport a cukorral és a tejjel összekeverjük, a szokásos módon megfőzzük, majd hagyjuk hűlni. Azért használunk kevesebb tejet, hogy sűrű pudingot kapjunk. A habot a porcukorral felverjük, hozzáadjuk a habfixet. A csokoládét a vajjal felolvasztjuk, hozzákeverjük az 5 evőkanál kávét és ha kihűlt a habhoz keverjük. A kihűtött pudingot is belekeverjük, majd a felét a piskótára kenjük. A másik adag babapiskótával befedjük és a maradék kávéval lelocsoljuk. A krémmel befedjük. Csokireszelékkel díszíthetjük, hűtőbe tesszük amíg a krém szilárddá válik és fogyaszthatjuk is.
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!