Kemény szavak, de igaza van. Nem gondolod?

Ritkán látják úgy a nőket, mint ahogy ez a férfi!

„Ahogy én is egyre idősebb vagyok, azt vettem észre, hogy a 40 feletti nőket egyre jobban tudom értékelni!” – kezdődik a levél. - 'Nem is tudom felsorolni minden érvemet, de itt vannak a legfontosabbak:

Egy nő 40 felett sosem fog felkelteni az éjszaka közepén, csak hogy megkérdezhesse, mire gondolsz, mert éppen nem tud aludni. Ami azt illeti, nem érdekli, mit gondolsz.

Ha nem érdekli a focimeccs, amit éppen nézel, akkor nem ül le melléd nyavajogni, hogy te se tudjál szórakozni. Csinál helyette valami mást, amit élvez.

A 40 feletti nők méltóságteljesek. Ritkán állnak le veled ordítva veszekedni a tömeg közepén, vagy mondjuk egy étteremben. Persze, ha megérdemled, és valamit csináltál, akkor durvábbat fogsz kapni, mint egy veszekedés, amikor eljön a pillanat.

Viszont másrészről, a 40 feletti nők nem szűkölködnek a dicsérettel és támogatással, amikor rászorulsz. Néha meg sem érdemled. De tudják, hogy milyen keményen dolgozni valamiért, és nem kapni érte megbecsülést. Arról nem is beszélve, hogy kifejlődik bennük egy érzék, ami miatt mindent tudnak, amit gondolsz… Felesleges sumákolással próbálkozni, ha rossz fát tettél a tűzre, úgy is tudják, ahogy azt is, amikor támogatásra van szükséged, vagy noszogatásra.

Az első ráncok után a nők mintha szebbek lennének! Méltóságteljesek és sugárzóak, mert egyenesek és őszinték. Ha bunkó vagy, egyszerűen közlik veled, hogy az vagy. Ha hülyén viselkedsz, azt is. 

Sok oka van, amiért a 40 feletti nőket érdemes tisztelni és szeretni. Sajnos sokszor ez fordítva már nem igaz. Csoda, hogy manapság már annyi nő házasságellenes?

Szóval férfitársaim nevében is emelem a kalapom minden nő előtt, főleg azok előtt, akik mögött már van legalább 40 év tapasztalat és küzdelem. Az én szememben ők az igazi nők! Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!