Nézd meg, hogyan ltözködnek.

Az ember hajlamos arra, hogy egy bizonyos életkor után elhagyja magát, és nem igazán törődik már sem az öltözködésével, sem a frizurájával. És ha teheti, kerüli a feltűnést.

Ez a berlini házaspár azonban ellentmond minden konvenciónak: életkorát meghazudtolva öltözködik, sminkkel és fittyet sem vetve arra, hogy hány éves, csak boldogan élnek.

Britt Kanja és Günther Krabbenhöft úgy öltözködnek, mintha épp most jöttek volna le a kifutóról, és látszik rajtuk, hogy mindezt nagyon élvezik. Nemcsak a ruhájuk irigylésreméltó, hanem mindig stílus kiegészítőket, táskákat, cipőket, fejfedőket, kesztyűket is találtatnak az öltözetükhöz.

Látszik rajtuk, hogy imádják az életet, büszkék arra, hogy mindenki megfordul utánuk az utcán, és titokban azt találgatják, hogy vajon hány évesek lehetnek. Ezt a stílust bizony nem tanítják az iskolában, csak akkor tud valami ennyire tökéletes lenni, ha belülről érzi az ember.

Britt Kanja és Günther Krabbenhöft tudja, hogy az életkor csak egy szám, éppen ezért egyáltalán nem foglalkoznak a társadalmi elvárásokkal, nem érdekli őket, hogy hogyan illene öltözködni, azt veszik fel, amiben ragyogóan néznek ki, és jól érzik magukat.

A briliáns öltözettel egyidőben a tér is kitágult számukra, nem ülnek begyepesedve, mackónadrágban tévézgetve a szobában, hanem inkább világot látnak, szórakoznak, sétálnak, felfedezik az életet. 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!