A hidegtálon garantáltan a legnagyobb sikert fogja aratni! És nagyon gyorsan elkészül!

Hozzávalók: 250 g koktélparadicsom, 1 csokor petrezselyem vagy egyéb zöld leveles fűszernövény, kedvenc krémsajt - ízlés szerint ízesítve.

Elkészítés: Minden paradicsomot vágjon félig keresztbe. Óvatosan szedje ki a paradicsom belsejét. A paradicsom szára helyén szúrjon  a paradicsom húsába egy fogpiszkálót. Az így készített lyukba be lehet majd dugni a zöld szárat - pl. leveles petrezselyem, metélőhagyma, stb.
tulipán paradicsom montazs
Töltsük meg a paradicsomot a kedvenc krémsajtunkkal. Végül egy papírtörlővel töröljük le a paradicsomokat. Már csak annyi van hátra, hogy csokor formába rendezzük.
tulipán paradicsom 6

tulipán paradicsom 5
Kukoricával feldobva.

tulipán paradicsom 4
Egy újhagymás-mozzarellás változat:

tulipán paradicsom 7

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!