HOZZÁVALÓK
Kókuszos rész:
- 5 dl tej
- 3 evőkanál liszt
- 5 evőkanál cukor
- 1 vaníliás cukor
Kekszes rész:
- 1,5 dl víz
- 10 dkg kristály cukor
- 4 evőkanál holland kakaó
- 20 dkg Ráma margarin
- 10 dkg darált keksz
- 20 dkg tördelt kókuszos keksz
- 2 teáskanál étkezési zselatint
- 20 dkg kókuszreszelék
Kókuszos rész:
Az 5 dl tejet, 3 evőkanál lisztet, 5 evőkanál cukorral és 1 vaníliás cukorral megfőzünk, de ne forraljuk! — amint megjelenik az első buborék, le a tűzről, ne forraljuk. —Ha langyosra hűlt, keverjünk bele 2 teáskanál étkezési zselatint, és 20 dkg kókuszreszeléket. Egy 20×20-as formát béleljünk ki folpackkal, és óvatosan kenjük minden oldalára a kókuszkrémet. A tetejére hagyjunk a krémből.
Kekszes rész:
A 1,5 dl vizet, 10 dkg kristály cukrot, 4 evőkanál holland kakaót 20 dkg Rama margarinnal főzzünk meg. 10 dkg darált keksz, 20 dkg tördelt kókuszos keksz.
Még melegen keverjük bele a kekszeket. Ezt a kekszes masszát öntsük a kókuszos krémmel kikent forma közepére, és a maradék kókuszkrémet kenjük a tetejére. Egy éjszakára tegyük a hűtőbe!