Van, akit teljesen összezavar, más nyugodtabbá megfontoltabbá válik.

1. Kos

A kor? Nem tudom mit jelent! A kos nem gondol sem a holnapra, sem a tegnapra. Azok a személyek akik ez alatt a csillagjegy alatt születtek, mindig fiatal lélekkel rendelkeznek, energikusak és ez nagyon fontos. Nem fognak lemondani egyetlen olyan dologról sem amelyet fiatalkorukban szerettek.

2. Bika

Amikor idős lesz, egyre nyugodtabb és megfontoltabb lesz. Élvezi az élet minden pillanatát és ahogy mindig, most is a szeretet személy lesz a legfontosabb a számára. A bika egy igazi romantikus személy és ez később sem változik.

3. Ikrek

Az előrehaladott kor nem ok arra, hogy otthon üljön, így gondolkodnak az ikrek. Ezért ők idősebb korukban is dolgoznak, addig ameddig el tudnak menni egyedül a munkahelyükre. Mindig azon dolgoznak, hogy szakmai felemelkedést érjenek el.

4. Rák

Ha a rák még nem kezdett el mindenkire vigyázni akkor azt jelenti, hogy nem öregedett meg. A legtöbb esetben a rákok jó nagymamák is, az unokák rajonganak értük.

5. Oroszlán

Az oroszlán idős korában egyre megfontoltabbá, nyugodtabbá válik. Idősebb korukban is tisztelni kell őket, mert ők továbbra is vezetők akarnak maradni azért, hogy úgymond királyként legyenek elismerve.

6. Szűz

A szűz idős korban már pletykás lesz, ő mindig elégedetlen mindenkivel. Ugyanakkor az e hónap szülöttei intelligensek, jól néznek ki, vigyáznak a megjelenésükre.

7. Mérleg

A mérleg szeretné megőrizni a fiatalságát, azt szereti, ha jól néz ki, attól függetlenül hogy mennyi idős. Sokat tesz azért, hogy megelőzze a ráncok kialakulását és az őszhajszálak megjelenését. A mérleg mindig arra törekszik, hogy eltitkolja a valódi életkorát.

8. Skorpió

A skorpió lenyűgöző, szereti úgy elemezni az életet, mint egy igazi filozófus .Vigyázz, ne vitatkozz vele mert a kor előrehaladtával egyre makacsabb és biztos abban, hogy ő már felhalmozta a megfelelő mennyiségű bölcsességet és tapasztalatot.

9. Nyilas

A nyilas nem akar az idős korra gondolni, próbálja ezt a gondolatot elhessegetni magától, ez a fő célja. Néha ez a dolog már valósággal megszállottsággá válik. Ennek a csillagjegynek a szülöttei bókokat fognak kérni a körülöttük élő emberektől azért, hogy biztosak legyenek abban, hogy még vonzóak.

10. Bak

A bak mindig úgy gondolja, hogy az idő ellenkező irányba folyik. Ő már akkor is okos amikor megszületik, kicsi korától kezdve komoly és felelősségteljes, de idős korban úgy viselkedik mint egy gyerek.

11. Vízöntő

Az idősebb vízöntők sokat foglalkoznak önmagukkal, öregkorukban csak magukért akarnak élni, őket nem érdekli az, hogy mások mit gondolnak róluk.

12. Halak

A halak megijednek ha az idős korra gondolnak mert attól félnek, hogy nem tudták teljesíteni mindazt amit elterveztek. Arra törekszenek, hogy minden sikerüljön nekik, a végén pedig csak az életnek kell örülniük.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!