"Olykor máshol kereste a boldogságot és megcsalt, de sohasem árult el."

Oszter Sándor és felesége, Failoni Donatella zongoraművész idén ünneplik negyvenedik házassági évfordulójukat. Bár a neves színművész hitvese szerint nincs recept a hosszú házasságra, azt azért pontosan tudja, hogy az ő kapcsolatuk mitől működik immár négy évtizede - olvasható a Bors-ban

– Két stabil pont van a kapcsolatunkban. Az egyik, hogy eszméletlen jókat tudunk beszélgetni, a másik pedig, hogy rendkívül türelmes vagyok vele. Persze volt, amikor elegem lett, és csapot-papot otthagyva elköltöztem otthonról, de aztán hamar kibékültünk. Elcsépelt vagy sem, nem bírunk egymás nélkül élni – mondja Oszter Sándor felesége, aki igazi olasz asszonynak, „mammanak” tartja magát, leszámítva azt, hogy rendre szemet huny férje hűtlensége felett.

– Szó szerint nemzeti gyász tört ki, amikor Sándorral megesküdtünk. Nők milliói dőltek a kardjukba, hogy a nagy Rózsa Sándor elkelt. Valamiért azonban sosem zavart, hogy így körberajongják. Nem féltékenykedtem, pedig bőven lett volna rá okom – mondja Donatella.

– Sorra kaptam a telefonhívásokat, hogy Sándornak egy, kettő, három, négy szeretője van mellettem, mire az egyik alkalommal meguntam, és mondtam, hogy ez nem igaz. Pontosan tudom, hogy hét van neki! De hát mit lehet tenni? Lehet, hogy olykor máshol kereste a boldogságot és megcsalt, de sohasem árult el, és ez a legfontosabb. Mindig visszajött hozzám, senki kedvéért nem hagyott el. Ezek a nők csupán annyit jelentettek neki, mintha elnyalt volna egy gombóc fagyit. Ideig-óráig finom, de aztán hamar megunja az ember, mert rájön, hogy csak a szeme kívánja.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!