Úgyis kidobnád a héjat - akkor inkább használd fel az egészséged érdekében. Heti 2 alkalommal ajánlott megcsinálni.

A talpak, sarkak nagyon fontos testrészek, hiszen járás közben az egész testsúlyunk ezekre a pontokra kerül, és ha nem gondoskodunk a sarkaink ápolásáról, akkor idővel berepedeznek, megkeményedik a bőr rajtuk, és akár fájdalmas csontkinövések is kialakulhatnak.

A citrom viszont remek sarokápoló és - karbantartó.

Mindössze annyi a dolgod, hogy félbe vágj egy citromot, kifacsard a levét, és azt a felet rátedd a sarkadra, majd húz rá egy zoknik, hogy így rögzítsd az egészet.

 

Hagyd magadon a citromot 30 percig, majd utána kend be a sarkaidat hidratáló krémmel. Hetente 2-3 alkalommal ismételd meg a módszert, így mindig ápolt és puha sarkaid lesznek.

Ha nem szeretnél citromot a sarkaidra tenni, akkor áztasd sós meleg vízbe a lábaidat, legalább 15-20 percig. Ezután is kend be a talpadat, sarkadat, és egész lábfejedet hidratáló krémmel, hogy puha és selymes legyen.

is. 250 gramm mézet oldjál fel 2-3 liter meleg vízbe, és 20-30 percen keresztül áztasd abban a gyógykeverékben a lábaidat.véd a bőrbetegségektől, gombás fertőzésektől, sőt mivel antibakteriális hatású, ezért A méz is nagyszerűen hidratálja és ápolja bőrt

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!