Nagyon rossz energiákat sugároznak!

Bizonyos tárgyak nincsenek jó hatással az életed alakulására – ezt jó, ha tudod. Ha az alábbi tíz dolog közül egy is megvan a lakásodban, szabadulj meg tőle, mert a boldogtalanságot engedi be az életedbe.

Száraz virágok

Vannak emberek, akik szeretik megőrizni a különleges alkalmakra kapott virágokat ezért kiszárítják őket, de vannak olyanok is, akik száraz virágot használnak dekorációként. Azonnal dobd ki őket, szerencsétlenséget vonzanak.

Szemét a zsebben, pénztárcában

Soha ne hordj magadnál szemetet, vagy bármi olyan dolgot, amit már réges rég kidobtál volna, csak a lustaságod győzött feletted.

Törött tárgyak

Nem jelent szerencsét, ha olyan dolog van az otthonodban, ami eltörött és te megragasztottál.

Katasztrófát ábrázoló képek, festmények

Minden katasztrófával kapcsolatos festmény vagy kép negatív energiát vonz az otthonodba és az életedbe is.

Páratlan dolgok

Ha van olyan ruhád, dekorációd vagy bármid, ami korábban párban volt, de elveszett valahová az egyik része, itt az ideje, hogy kidobd a megmaradót is, ugyanis nem hoz szerencsét az életedbe!

Megállt óra

Ne légy hanyag és ha megállt az órád mindenképp dobd ki, ugyanis ez nem engedi a dolgok alakulását, megtartja a problémákat az életedben.

Kopott seprű

Ha van olyan seprűd, ami elkopott a rendszeres használat folyamán, dobd ki, mert pénzügyi szerencsétlenséget vonz az életedbe!

 

 

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!