Ropogós csirkeszárny csípős, krémes szósszal.
Hozzávalók:
- 1,5 kg csirkeszárny
- 3 evőkanál kukoricakeményítő
- 2 teáskanál fokhagymapor
- 2 teáskanál paprika
- ¼ teáskanál chili paprika
- 1 ½ teáskanál só
- Fekete bors
200 fokon 50 percig sütjük
Szósz:
- 100 g csípős szósz (vagy kedvenc ketchup, paradicsomszósz)
- 2-3 evőkanál méz
- 70 g vaj
- Fűszerek és só ízlés szerint
Saláta:
- 200 g vörös káposzta
- 200 g fehér káposzta
- 1 hagyma
- 1 paradicsom
- ½ pirospaprika
- Uborka
- alma
- 1 sárgarépa
- ½ citrom leve
- 80 g tejföl
- 40 g majonéz
- 20 g mustár
- 1 gerezd fokhagyma
- fekete bors