Úgy tűnik nem lesz vége a pereskedésnek...

Egy ideig még eltart Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fiának kálváriája. Az egykori házaspár a gyerektartás miatt pereskedik, de most Pécsi Ildikó is belekeveredett a vitákba. A fia miatt került kellemetlen helyzetbe, ezért most vizsgálódni fog nála a NAV.

Pécsi Ildikó fia azért nem akar gyermektartást fizetni Pártos Csillának, mert őt is az édesanyja tartja el, aki állítólag havi félmillió forint ad a fiának. Pécsi Ildikó ezt a bíróság előtt is elismerte, éppen ezért vizsgálódik majd a NAV, mert arra kíváncsiak, hogy miből telik a színésznőnek erre?

'A legfurcsább az egészben Pécsi Ildikó szerepe. Tőle a bíró azt kérdezte, hogy igaz-e a fia korábbi állítása, mely szerint ő támogatja havi több mint félmillió forinttal, mivel a fiának semmilyen bevétele nincs, az ingatlanvagyonát pedig elajándékozta. Ildikó akkor azt állította, hogy már nem folyósítja a nagy összegű apanázst.
Ezzel persze azt is elismerte, hogy már korábban megtette.A bíróság most a NAV bevonásával szeretné ellenőrizni, hogy Pécsi miből tudta finanszírozni a fia életét. Ha kiderül, hogy hamis állításokat tett, az egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható'
 - mondta dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje, aki azt sem érti, hogy Pécsi Ildikó fia miért megy szembe megint a Kúria ítéletével, ami szerint havonta 115 ezer forintot kellene gyerektartásra fizetnie.

'Hogy őszinte legyek, már az ügyvédkollégát sem értem, aki a Kúria ítélete ellenére is úgy döntött, szó szerint benyújtja ugyanazt a keresetlevelet, amivel már háromszor is pert vesztettek.Véleményem szerint a bíróság nem tehet mást, mint rövid úton elutasítja' - jelentette ki az ügyvéd.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!