A színésznő nem enyhül: unokája levelére elutasító választ adott.

Április 30-án véget ér a kilakoltatási moratórium, így ha Pécsi Ildikó unokája addig nem költözik ki a színésznő tulajdonában lévő rózsadombi ingatlanból, akár rendőrökkel is kidobathatják.

Pécsi Ildikó és volt menye évek óta pereskednek egymással, miután Pártos Csilla és a színésznő unokája, Csaba nem költözött ki a művésznő tulajdonában lévő ingatlanból azt követően, hogy a színésznő fia bejelentette a válásukat. Pécsi Ildikó jogi útra terelte az ügyet, az ítélőtábla pedig egy évvel ezelőtt ki is mondta, hogy távozniuk kell a lakásból. Csilla azóta elköltözött, Csaba viszont még most is ott lakik. Május 1-jén azonban újabb fordulatot vehet Pécsi és Pártos háborúja: attól a naptól kezdve ugyanis a színésznő akár rendőrökkel is kidobathatja unokáját – írja a Ripost.

„Április harmincadikán lejár a kilakoltatási moratórium, ami egyébként soha nem volt még olyan hosszú, mint idén. A jogsértés nem a mi oldalunkon áll fenn: ha valaki jogerős bírói ítélet ellenére nem hagyja el azt a lakást, amire kötelezték, annak megvannak a következményei, a joghátrányt neki kell elszenvednie. A bírói végzés értelmében május elsején megtörténik a kilakoltatás” – mondta a lapnak dr. Magyar György. Pécsi Ildikó ügyvédje azt is hozzátette, ez pont úgy nézne ki, mint a filmeken: a rendőrség és a végrehajtók kivonulnak, majd mindent kipakolnak. Akik útban vannak, félreállítják, és akár erővel is elvégzik a kilakoltatást,írja a blikk.hu

Bár Csaba korábban levélben is kérte, hadd maradhasson, Pécsi Ildikó nem enyhül az ügyben.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!