Nem érzi jól magát a mostani világban az ismert francia színész.

60 éve van a szakmában, ennek apropóján adott interjút a 82 éves színészlegenda a Paris Match újságírójának.

Mikor arra kérték, hogy emlékezzen vissza az életére, a szerepeire, barátaira, családjára, Delon így válaszolt: “Az életemben már nem számítok új dolgokra. Láttam, átéltem mindent. Viszont ezt a kort egyszerűen gyűlölöm, hányingerem van tőle. Az emberekkel együtt, mert minden és mindenki hamis képet fest magáról. Egymást majmolják az emberek, nincs tisztelet, és az ígéreteket már nem kell betartani. Egyedül ami fontos, az a pénz.”

Amikor a nőügyeiről kérdezték, a színész így válaszolt: “Nem mondhatnám, hogy kevés nővel volt dolgom, tízesével lehet számolni, viszont egyik sem volt olyan hatással rám, akivel le tudtam volna élni az életem.”

Ami a karrierjét illet, Alain Delon nagyon várja már, hogy elkezdjen forgatni egy új filmet, amiben Juliette Binoche lesz a partnere. Elmondta, hogy a színházi szereplés is vonzza.

“Én művész vagy, nem pedig színész, hiszen nem szereztem soha színészi képesítést, nem tanultam ezt a szakmát. 14 éves koromban otthagytam az iskolát, majd utána katonának álltam. Olyan színészek generációjához tartozom, akik mindent elértek ebben a szakmában, ilyen kolléga Jean Gabin, Lino Ventura, vagy Burt Lancaster. Nem ilyen karrierről álmodtam, ez magától alakult így. Ahhoz, hogy Alain Delon váljék belőlem, ezt a sors akarta így.” Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!