Erre nincs más szó, csak az, hogy embertelen...

Egy magyar nyugdíjas írása futótűzként terjed az interneten:

'Kedves mindenki! Eddig a négy fal között fuldokoltam a dühtől, az elégedetlenségtől, de úgy gondolom: nemcsak én gondolkozom úgy, ahogy leírom, megosztom Veletek gondolataimat:

Kinyitom a laptopomat – szundítottam egy keveset az ebédke után, hát majdnem orvosi ügyelet lett a dologból – egyrészt szinte leestem a székről, másrészt a szélütés kerülget — azt a keserves szakramentumát!!!

Tudnotok kell, hogy én már FELGYÓGYULTAM egy daganatos betegségből, nyertem 1-2 csatát a gonosz ellen! Ezért aztán végletekig undorítónak tartom ezt a hazudós görényt, és azt, hogy aki idősebb az egyszerűen.. HALJON IS MEG?!  

Amiért mondom ezeket: 'Az Orbán-kormány egyre mélyebbre süllyed az embertelenségben: Megerősített sajtóinformációk szerint hiába válik elérhetővé Magyarországon is 15 új, fejlett onkológiai gyógymód, szakmai források szerint csak 75 éves korig fogja kifizetni az egészségpénztár.

Orbán Viktor nyíltan és egyértelműen azt üzeni az idősebb generációknak, hogy rájuk már nincs szükség, nekik nem jár a gyógyulás, az egész életen át befizetett adót pedig nagyon szépen köszöni, majd elkölti stadionra és sertéstelepre…

…megengedhetetlen, hogy 75 év felett nem jár az új kezelés a rákos betegeknek, a megfelelő kezelés megtagadása egy rákos betegtől egyenlő a halálos ítélettel!!!Vagy csak én gondolnám így? .. Kétlem! Mennyien vagytok még kedves embertársaim, akik ugyanezt gondolják? Egy igaz magyar nyugdíjas: Sz. Jutka'  Forrás
 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!