2018. január 1-től mindenkinél változás jön – sokaknak tennivalójuk is van, így mindenképpen tájékozódjon!

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal engedélyével 2017. december 31-i fordulónappal az E.ON Energiaszolgáltató Kft. beolvad az E.ON Energiakereskedelmi Kft.-be. A cégbeolvadást követően az E.ON Energiakereskedelmi Kft. látja el az egyetemes szolgáltatásban villamos energiát vételező ügyfeleket is, a versenypiaci ügyfelei mellett.

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel érvényben lévő villamos energia egyetemes szolgáltatási szerződések változatlan formában és tartalommal, jogutódlással átkerülnek az E.ON Energiakereskedelmi Kft.-hez.

Az egyesülést követően az ügyfélkiszolgálás nem változik, az eddig megszokott módon és színvonalon történik.A számlaküldés zavartalan, annak folyamatában nincs változás.

2018. január 1-től bankszámlaszámunk megváltozik. Kérjük, átutalás indítása esetén ellenőrizze a számlán feltüntetett bankszámlaszámot!

Fontos tudnivalók a fizetési módokban történő változásról:

Mindössze abban az esetben van Önnek teendője, ha egyedi átutalással vagy inkasszóval (felhatalmazó levélen alapuló beszedéssel) egyenlíti ki számláit.

Hogyan fizeti Ön számláját? Van további teendője a cégek egyesülése kapcsán?

Csekken - Nincs, Ön változatlanul az általunk postázott csekken fizetheti be számláját. Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. által korábban kiadott csekkek 2018. január 1-jét követően is használhatóak.

Csoportos beszedési megbízással-  Nincs, korábbi csoportos beszedési megbízása alapján, minden további teendő nélkül fizetheti számláját

Átutalással - Igen.Kérjük, 2018. január 1-től a számláján található bankszámlaszámra utalja el a számláján szereplő összeget!

Inkasszó útján-Igen. Kérjük, figyelje majd további tájékoztatásunkat, amelyet hamarosan küldünk Önnek. Ez alapján számlavezető bankjánál az E.ON Energiakereskedelmi Kft. részére új felhatalmazást kell adnia, melyet kérünk eljuttatni vállalatunkhoz is!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!