A szilveszteri étkezés eltér a hétköznapitól. Lényegében órákon keresztül nassolunk. Éppen ezér nincs értelme ilyenkor a hagyományos több fogásos vacsorának. Sokkal inkább a 'sörkorcsolya' irányába kell elmenni. Kis falatokat kínáljunk, amiből nem baj, ha sokat eszünk - viszont az alkoholfogyasztás kellemetlen hatásait is mérsékelni tudjuk ez által.
És szánjunk időt arra, hogy ne csak 'odadobjuk az asztalra a virslit, hurkát, salátát, hanem ízlésesen rendezzük el őket.
11 igazán mutatós kínálótál, amibe megéri energiát fektetni.
A hideg és meleg ételek egy tálra rendezhetők.
Hagyományos falatkák ízlésesen tálalva.
Ez már majdnem művészi! Viszont ha megnézzük, mi van a tálon, rájövünk, hogy ugyanígy meg tudjuk csinálni.
A sokféleség a szemnek is vonzó!
Vegán tál gyümölcsökkel és csonthéjasokkal gazdagítva.
Sajtok és sonkák különféle sós rágcsálnivalókkal.
Az alap lehet egy saláta vagy egy fej félbevágott káposzta.
Egy egyszerű hústű vagy fogpiszkáló is feldobja a szendvicseket.
Húsimádók egyenek különleges ízesítésű falatokat - pl. indiait, kínait.
Szendvicskoszorú - igaz mennyivel szebb, mintha egymás mellé raknánk őket egy tálcán? A zöldséges és a tojás színe feldobja a szendvicsfalatkákat.
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!