Az embereket mélységesen felháborította az eset.

A 68 éves Karen Klein ült a buszon az ablak mellett, de pár fiatal kipécézte magának, és elkezdték piszkálni. Megjegyzéseket tettek a korára, külsejére, kinevették, hogy hogy néz ki, milyen kövér.

Az asszony egy ideig csak a fejét csóválta, próbálta nem szívére venni a szemtelenkedést, de egy idő után sírva fakadt.

Karen rendkívül nehéz időszakon ment keresztül. Férje elhagyta, a fia öngyilkos lett, ő pedig egyedül maradt. Ekkor találta meg 4 suhanc a buszon, akik kedvtelésből egész út alatt piszkálták, beszólogattak neki, bökdösték, stb... Kövérnek nevezték, és azt mondták, hogy meg kéne ölnie magát. 

Az esetet a fiúk még fel is vették a telefonjukkal, és büszkén fel is tették az internetre, hogy lássa mindenki, milyen vagány gyerekek...

A 10 perces videót  sok ezren megosztották, de nem azért, amire a fiúk gondoltak.  

Az embereket mélységesen felháborította, amit a szerencsétlen idős asszonnyal tettek. „Az én anyukám/nagymamám is lehetett volna” - mondták!

A sok kommentelő között volt egy fiatalember, Max Sidorov Torontóból, aki átérezte az asszony helyzetét. Ő is sokat szenvedett a kirekesztések miatt. Cselekvésre szánta el magát. Elindított egy gyűjtést, hogy az idős asszony elmehessen nyaralni, és kipihenhesse a fájdalmas időszakot.

A gyűjtés páratlanul sikeres lett! Több, mint 700 ezer dollárt, vagyis 175 millió forintot gyűjtöttek össze! De egyéb természetbeni felajánlások is érkeztek. Egy légitársaság például egy utazást ajánlott fel  Disney World-be, Karen és 9 barátja részére. 

Karen végtelenül hálás volt a fiatalembernek és a sok-sok adományozónak, akiket megindított az esete. A pénzt jótékony célokra szeretné felhasználni. Segíteni akar olyan szervezeteket, akik a zaklatás és a megkülönböztetése ellen küzdenek.

A négy fiatal is megkapta a büntetését: egy évre felfüggesztették őket az iskolából, 50 óra kötelező szociális munkát kaptak, és részt kell vegyenek egy nevelési programon.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!