Sokan gondolták, hogy nagyon beteg.

Balázs Klári nem gondolta volna, hogy amikor paróka nélkül szerepelt a köztévé Balatoni Nyár című műsorának július 22-i adásában, az ott készült képek hatalmas port kavarnak, aminek a végén még azt is pedzegették, halálos beteg-e.

A 64 éves Balázs Klári és Korda György csak pár percig beszélgettek a fogadott fiúknak tekintett Harsányi Levente műsorvezetővel arról, hogy előző nap ünnepelték a 35. házassági évfordulójukat, és már 37 éve élnek nagy boldogságban. Szívesen szerepeltek minden évben a műsorban, és szívesen időztek kicsit a Balatonnál, hisz az első nagy egymásra találásuknak is Tihany volt a helyszíne. Balázs Klári nem gondolta volna, hogy hetekkel később is magyarázkodnia kell külseje miatt. 

Az énekesnő ugyanis látványosan lefogyott, és míg korábban mindig dús frizurával szerepelt a nagy nyilvánosság előtt, most gyérebb hajjal állt a kamerák elé. Sokan találgatni kezdtek, hogy talán súlyos beteg lehet.

Tény, hogy Balázs Klári leadott 12 kilót, azt pedig soha sem titkolta, hogy több parókája is van. A képeket elnézve egyáltalán nem csontsovány, ahogy azt néhány szalagcím harsogta, a haja pedig olyan, mint bármely hatvan feletti nőnek, aki évtizedeken át szőkíttette a haját. 

Balázs Klári egy év alatt, 2016 júniusa óta fokozatosan fogyott 78 kilóról 66-ra azáltal, hogy jobban odafigyelt az egészséges táplálkozásra, beiktatta életébe a rendszeres mozgást és az infraszaunázást. A Hot! magazinnak most azt nyilatkozta, ha rákos beteg lenne, nem árulná el, mert azt magánügynek tekintené, és férjével ketten oldanák meg a problémákat. 

- Szememre vetik azt is, hogy öregszem. Ahogy megkaptam korábban azt is, hogy úgy cserélgetem a parókáimat, mint más a ruháit. Az igazságot senki sem tudja: éveken át gyötörtem a hajamat a szőkítéssel, ezért kellett váltanom. Szeretném, ha végre elfogadnának az emberek! Nem a betegségbe fogytam bele. Sőt, további hét kilót szeretnék még leadni - mondta a hetilapnak. Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!