A kilakoltatás, zárcserék, birtokvédelem és sok idegeskedés után megoldódni látszik a végsőkig elmérgesedett helyzet.

Pécsi Ildikó budi ingatlana 'felszabadult'.

Hosszas huzavona, kilakoltatás, zárcserék, birtokvédelem és sok-sok idegeskedés után végre elhagyta Pécsi Ildikó (79) budai lakását egyetemista unokája, ám viszonya ennek ellenére mit sem javult a nagyszüleivel.

Mint a Blikk is megírta, sok gondot okozott a Kossuth-díjas színésznőnek, hogy hiába szerette volna kiadni vagy eladni fővárosi ingatlanát, nagyobbik unokája, akivel egyébként hosszú évekig nem is találkozott, annyira ragaszkodott korábbi otthonához, ahol felcseperedett, hogy nem akart onnan kiköltözni. Tavasszal ugyan megtörtént a kilakoltatás, de kétszer is zárat cserélt, és ott élt tovább, sőt a nyár folyamán birtokvédelmet is kért a kerületi jegyzőtől.

– Igen, végre sikerült megoldani a problémát, az unokám kiköltözött, de ettől a viszonyunk nem javult meg. Bár büszke vagyok rá, mert nagyon jól tanul az egyetemen és kitűnő az általa választott küzdősportban is, de az életünkből, szívünkből elveszett időt sajnos már nem lehet pótolni – mondta szomorúan a művésznő.

Mégis ajándékként fogja fel Pécsi, hogy legalább emiatt nem kell már idegeskednie, hiszen ünnepel: a színésznő párja, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó 76 éves lett.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!