Válasszon a szálloda és a környék sokszínű programkínálatából!

Szeretettel várjuk Gyulán a Hőforrás Hotelben. Vegye igénybe a NEAK által finanszírozott kezeléseket a Hőforrás Hotel gyógyászatán, ÖNRÉSZ BEFIZETÉSE NÉLKÜL! Az 1 hetes fürdőkúra vasárnaptól szombatig tart (6 éj/7 nap), és AKÁR 20 KEZELÉSSEL!

Az ajánlatunk 2024. március 22. és június 30. között érvényes.

Magyarországon a támogatott fürdőgyógyászati kezeléseket az érvényes TB-kártyával rendelkezők évente kétszer vehetik igénybe. E kezelések kúraszerűen fejtik ki hatásukat, ezért célszerű, hogy 1-1 kúra minimum 1 hétig eltartson.  Az érvényes szabályok szerint egy kúra összesen négyféle kezelést tartalmazhat. A Hőforrás Hotel gyógyászatán az alábbi kezelések vehetők fel:

  • gyógyvizes gyógymedence
  • iszappakolás
  • szénsavas fürdő
  • orvosi gyógymasszázs
  • víz alatti vízsugármasszázs
  • komplex fürdőgyógyászati ellátás

A Hőforrás Hotel gyógyászatán ingyenesen igénybe vehető kezelések kötelező feltétele, hogy minden kedves vendégünk hozzon magával reumatológus orvos által kiírt vényt, amelyet a Hőforrás Gyógyászati Kft, Gyula címzéssel kell a reumatológus orvosnak felírnia.

A gyógyászaton az érkezést követő hétfői napon a vendégek megkezdhetik a kezelések felvételét, így hétfőtől péntekig akár 20 kezelést is fel tudnak venni (5nap, 4 típust). Ezen kívül részt vehetnek a szálloda ingyenes animációs programjain is (vízitorna, aquafitness, nordic walking oktatás stb.), A heti programokról a helyszínen tájékozódhatnak.
Válasszon a pénztárcájának és igényeinek megfelelően szobatípusok és az ellátások közül!

CSOMAGÁRAK:

Standard üdülőház lakrész/2 fős elhelyezés esetén:

  • önellátással:72.000 Ft/fő
  • reggelivel:88.800 Ft/fő

Komfort szállodai szoba/2 fős elhelyezés esetén:

  • önellátással:81.000 Ft/fő
  • reggelivel: 97.800 Ft/fő

Superior szállodai szoba/2 fős elhelyezés esetén:

  • önellátással: 96.000 Ft/fő
  • reggelivel: 112.800 Ft/fő

A csomagajánlatok kizárólag vasárnapi érkezéssel vehetők igénybe!

Bővebb információ telefonon: 06-66/463-722, a 110-es mellék.
E-mailban: [email protected]

Válassza kedvező ajánlatunkat a szálloda és a környék sokszínű programkínálatához!

Gyula az ország egyik legkedveltebb üdülővárosa, egyedülálló természeti és épített környezetének, valamint egész évben pezsgő kulturális életének köszönhetően minden évszakban kellemes kikapcsolódást ígér minden korosztály számára.

A Hőforrás Üdülőszövetkezet & Hotel szállodai szobái csupán néhány méterre találhatóak a komplexum saját medencéitől (gyógy-, termál-, strand- és gyermekmedence). Gyulán, egyedülálló módon csak a Hőforrás Hotel rendelkezik saját gyógyvizes medencével, így vendégek helyben is élvezhetik az alkáli-hidrogénkarbonátos gyógyvíz előnyeit, amely kifejezetten hatékony a kopásos jellegű ízületi és gerincbetegségekre, izomfájdalmak enyhítésére, ortopédiai műtétek utókezelésére és csontritkulásra is javallott.

A nehezebben mozgó vendégek részére akadálymentesített szobákkal is készülünk, ezen kívül komfort és superior szobákkal, illetve apartmannal rendelkezünk. Azok számára, akik fürdőgyógyászati kezelésen is részt vennének, üdülésük alatt gyógyászati részlegünk kínálatából is választhatnak. Az aktívabb vendégeink részére áprilistól novemberig ingyenes animációs programokat szervezünk (pl.: vízitorna, nordic walking oktatás), aktuális heti programjaink a recepción érhetők el. Mindazok számra, akiknek nincs lehetősége autóval utazni és Budapestről érkeznek hozzánk jó hír, hogy a Népligetből minden nap indul közvetlen buszjárat városunkba.

Bővebben a Hőforrás Hotelről és a csomagajánlatokról: a https://hoforrashotel.hu honlapon olvashat. Részletesebb információt e-mailben a [email protected] címen, vagy a 06-66/463-722-es számon kérhet.

Várjuk az érdeklődését és legyen a vendégünk Gyulán!

*Fizetett promóciós megjelenés.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!