63 évet töltöttek együtt...

A most 84 éves Müller Péter a Best-nek mesélt szerelemről, szeretetről, kapcsolatról, ahogy ő megélte.  'A szerelem nem vész el, csak átalakul' - vallja az író, aki több, mint 6 évtizede éli meg ezt a csodát feleségével., Ágnessel.

Házassága elsöprő szenvedéllyel indult, azt is bevallja, hogy ahogy felesége, úgy ő is egy rettentően türelmetlen és hirtelen haragú ember, és hogy sokszor nem volt elég figyelmes. Kapcsolatuk mégis irigylésre méltó szerelmet tükröz a mai napig. Most is ugyanaz a láng lobog kettejükben, mint egykoron, de az idő múlásával a körülmények megváltoztak.

'A szerelem benne van minden érintésünkben és egymásra pillantásban. De egy 84 éves férfi másképpen szerelmes, mint egy 20 éves fiatalember. Hallatlan nagy mélységet és édességet ad a kapcsolatnak, hogy ha egymásra nézünk, tudjuk, nem sokáig látjuk egymást. Az első találkozásunk öröme után átélhetjük a búcsúzást is. Ennek tudata roppantul erőssé tesz bennünket. Intenzívvé, más ízűvé varázsolja a szerelmünket. A mi hosszú, nagy beszélgetéseinkben már ott van a búcsúzás és a kérdés: vajon kinek kell elmennie először? Közben mindkettőnkben megvan a bizonyosság, hogy nem 'sehová' megyünk. Az ember nem elpusztul, hanem átmegy egy másik létbe...' - fogalmaz az író.

Egykor...

És hat évtized után

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!