Hozzávalók:
- 500 g tehéntúró,
 - 450 g tejföl,
 - 100 g szoba hőmérsékletű vaj,
 - 7 db tojás,
 
- 7 kanál liszt,
 - 7 kanál cukor,
 - 1 tasak sütőpor,
 - 1 citrom reszelt héja.
 - vaj a tepsi kikenéséhez.
 
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A hozzávalókat olyan sorrendbe tegyük egy tálba és keverjük jól össze, ahogyan a hozzávalóknál felsoroltuk őket. A kapott masszát egy magas falú, vajjal kikent tepsibe tesszük, majd megrázzuk a tepsit, hogy a massza egyenletes legyen és a levegő is távozzon belőle.
Betesszük az előmelegített sütőbe és sütjük 25-30 percig.
A sütemény sütés közben megnő, de amikor kivesszük a sütőből kissé összeesik. Fogyaszthatjuk melegen és hidegen.

