Megható szavakkal búcsúzott tőle szeretett fia.

A legendás szakácsot a rengeteg barát és a családtagok mellett a Pálinka lovagrend, a Magyar Konyhafőnökök Egyesülete és az általa alapított az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend tagjai is elkísérték utolsó útjára a lajosmizsei temetőbe. 

– Te voltál a legnagyobb lisztpazarló! – hangzott el a búcsúbeszédben, amelyben a település polgármestere percekig sorolta azt a rengeteg kedves történetet, amely Laci bácsit ide kötötte. 

– Igenis, le lehet írni Téged egy szóval, LACIBÁCSI, csupa nagybetűvel, egybeírva! – csuklott el Basky András polgármester hangja.

– Mindig idézett a Himnuszból, Isten áldd meg a magyart, ez sosem maradhatott el egy beszédéből sem – mondta lajosmizsei Tanya Csárda mesterszakácsa, Garaczi János, aki öt évtizede tudhatta az egyik legjobb barátjának Laci bácsit. 

– Jó embernek lenni nehéz, de érdemes. Jó apa volt, jó férj, jó keresztapa, jó nagyapa. Sajnos, már nem lehet velünk, hogy együtt borozgatva, pálinkázva beszélgessünk a fehér asztalnál unokái boldogulásáról. Jó humorát, jó történeteit már nem hallhatjuk többet, nyugodj békében, édesapám! – búcsúzott sírva a fia szeretett apától.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!