Hihetetlen, hogy fél évszázad telt el a két esemény között!

Carole-Ann és Jim Stanfield, (Tamworth, Egyesült Királyság) 1962-ben ismerték meg egymást. Azt mondják, hogy szerelem volt első látásra. A férfit elbűvölte a nő szép haja, a nőt pedig a férfi humorérzéke; A pár úgy döntött, hogy 1966-ban összeházasodik.

50 év után is együtt, két gyermekkel és hat unokával még mindig olyan boldogok, mint az első napon – vagy talán még ennél is több.

A pár azt tervezte, hogy a barátaikkal és családtagjaikkal megünneplik az aranylakodalmukat. Az egyik unokájuk megkérdezte tőlük, hogy viselnék-e az eredeti esküvői ruhájukat az ünnepségen. Carole-Ann és Jim kedvelték az ötletet, az öltönyt és a menyasszonyi ruhát elővették a szekrényből, és így egy kis meglepetéssel szolgálhattak a vendégeknek.

A házasságuk titka egyértelmű: bár különböző az érdeklődési körük és a hobbijuk, de tiszteletben tartják egymás igényeit, és mindkettőjüknek nagyon jó a humorérzéke.

A pár azt mondja, hogy soha nem találtak volna egymásra, ha az internetes társkereső korszakában ismerkedtek volna. A legtöbb társkereső weboldal közös érdeklődésen alapuló párokat hoz össze, ám ők ketten csak azt tudják, hogyan nevettessék meg egymást.

Szerelmük szimbólumaként úgy döntöttek, hogy két arany szívet adnak hozzá a gyűrűhöz, amelyet 50 éven át viseltek az ujjaikon.

Reméljük, hogy még több boldog évet töltenek el nevetéssel és szeretetben.

Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!