Csodásan érzi magát a bőrében, és élvezi, hogy utána fordulnak a fiatalabb férfiak.

Ez a 65 éves hölgy nagymama létére hetente ötször edz, és azt mondja, hogy a fiatalabb férfiak is vonzónak találják az izmait.

Lesley Maxwell arról mesélt, hogy 'kortalan' alakja pozitívan befolyásolja a szerelmi életét, mert így sikerül a sokkal fiatalabb férfiak érdeklődését is felkeltenie.

Lesley Ausztráliában él. 48 évesen lett személyi edző.
'Mindig is nagyon érdekelt a fitnesz, és foglalkoztatott mindaz, ami egészséges, ezért találtam egy módszert, amellyel táplálhatom a testemet, hogy sokkal fiatalabbnak tűnjek, és úgy is érezzem magamat.' - mondta.

'Szeretek erős lenni, és élvezem, hogy fogadásokat nyerek a férfiak ellen, mert nagyobb súlyokat tudok felemelni, mint ők. Az anyám azt mondta, hogy a férfiak nem szeretik az izmos lányokat, de én tudom, hogy nem így van.' - tette hozzá Lesley.

A nagymama már 30 alkalommal nyert díjat izmos testalkatával.

'Csak egy dolgot tudok mondani az embereknek, azt, hogy ne várjanak! Szerintem minden nő szeretne ugyanolyan jól kinézni, mint fiatal korában.'

Lesley elárulta, hogy az életmódváltás segített neki, hogy megőrizze a fiatalságát. Heti öt alkalommal keményen edz, egy óra hosszat súlyzózik, has- és mellizom gyakorlatokat végez.

'Először is nagyon fontos, hogy tápanyagban gazdag ételek legyenek az étrendedben, nem gyorséttermi ételek. Ugyanakkor, ha szép testet, és különösen erős karokat akarsz, edz súlyokkal.' - tanácsolja Lesley.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!